Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο παραμυθένιος γάμος βαθύπλουτης Τουρκάλας με Έλληνα!


Κάτι από... Hollywood θύμισε ο γάμος της βαθύπλουτης τουρκάλας Εντά Πολάτ, με τον έλληνα επιχειρηματία, Δημήτρη Γκινοσάτη.

Το ζευγάρι, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια παραμυθένια τελετή, που έγινε στην Πύλο.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ζευγαριού, έφτασαν από θαλάσσης και αέρος, με τα κότερα και τα ελικόπτερα, να κατακλύζουν το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino.

Το παρόν στην λαμπερή τελετή, έδωσαν επιχειρηματίες, αλλά και ο πρόεδρος της Γαλατάσαράι.

Τελετάρχης, ήταν ο δήμαρχος Καρπενησίου και καλός φίλος του γαμπρού, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος γνωρίστηκε με τον έλληνα επιχειρηματία, την περίοδο που φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο Brown, όπου εκτός από συμφοιτητές ήταν και συγκάτοικοι.

Το ζευγάρι, πάντρεψε ο επίσης στενός φίλος του γαμπρού και γυναικολόγος, Δημήτρης Μπαλτογιάννης.

Η νύφη, έφτασε στο χώρο της τελετής, φορώντας ένα εντυπωσιακό στράπλες νυφικό, με τα μαλλιά πιασμένα μισά πάνω, λάμποντας από ευτυχία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, και βαθύπλουτο τούρκο επιχειρηματία, Αντνάν Πολάτ.

Μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με άσπρες τέντες, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας, στο πανεπιστήμιο του Brown όπου φοιτούσαν.


http://spirospero.gr/index





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου