Σάββατο 26 Μαΐου 2012

I.N.F.E πίθεση για το APHRODISIAC και το Νο 16!!

 I.N.F.E πίθεση για το APHRODISIAC και το Νο 16!!





Το I.N.F.E Greece ,το παλαιότερο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision -δια μέσω του εκπροσώπου δημοσίων σχέσεων και μελών του κου Μάκη Χαραλαμπόπουλου- ολοκληρώνει την πανστρατειά για την στήριξη /προώθηση της Ελληνικής μας συμμετοχής “Aphrodisiac” στον τελικό του μουσικού διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2012 αυτό το Σάββατο στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν,στέλνωντας το ακόλουθο “μήνυμα I.N.F.Eπίθεσης αγάπης προς τους Eurofans “. Στον Τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι. Η βαθμολογία κάθε χώρας προκύπτει από την τηλεψηφοφορία του κοινού και από Κριτική Επιτροπή, σε ποσοστό 50-50.
“Καλούμε όλους τους Έλληνες ανά την Ευρώπη ή και όσους ακόμα αγαπάνε την χώρα μας κ το τραγούδι μας,να ενημερώσουν γνωστούς, φίλους συγγενείς τους,να στηρίξουν το “Aphrodisiac”με την Ελευθερία Ελευθερίου και όλη την Ελληνική αποστολή. να το επιβραβεύσουν δίνοντας την ψήφο τους (τηλεφωνικές κλήσεις και sms) στο τραγούδι με το «ΝΟ 16» το ΔΙΚΟ μας τραγούδι ,συντονισμένοι ΠΑΝΤΑ με το κανάλι που θα μεταδίδει τον τελικό στη χώρα τους,και που θα δίνει τα ανάλογα τηλεφωνικά νούμερα για να καλέσουν.
Aν ακόμα παρακολουθήσουμε τη μετάδοση από την ERT World ή διαδικτυακά μέσω του webtv της ΕΡΤ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας να συντονιστούμε με το εθνικό δίκτυο της χώρας όπου βρισκόμαστε, ώστε να πληροφορηθούμε τους ακριβής τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους μπορούμε να ψηφίσουμε την Ελλάδα μας .
Απανταχού Έλληνες μην ξεχνάτε, το 50% του τελικού αποτελέσματος προκύπτει από τις τηλεφωνικές κλήσεις ή τα sms που στέλνουμε.Ας ενωθούμε σε αυτή τη μουσική “μάχη”.
Ψηφίζουμε ως λαός έξυπνα και ευχόμαστε ολόψυχα –και μέσω του I.N.F.E Greece
”ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! και ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ το Σαββατο στις 22:00 το “Νο 16″
Πάμε δυνατά ενωμένοι .Μπορούμε.Αξίζουμε.
Μάκης Χαραλαμπόπουλος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μελών του I.N.F.E Greece-The Greek Eurovision fanclub

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου