Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σαν χτες το 2005…

21 Μαΐου...Σαν Σήμερα

Κωνσταντίνου κι Ελένης Σάββατο 21 Μαΐου 2005 και όλα σχεδόν τα προγνωστικά μας δείχνουν πρώτους…Λές….??

΄Ενας Κωνσταντίνος για τη Κύπρο μας (Κ.Χριστοφόρου) και μια Ελένη (Ε.Παπαρίζου) για την Ελλάδα μας την ημέρα της γιορτής τους θα έδιναν τη “μεγάλη μάχη” σ αυτό το μουσικό γεγονός στο Κίεβο.


Η ελληνική αποστολή είναι ενθουσιασμένη αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. Οι φανς του διαγωνισμού κάνουν λόγο για μια δύσκολη επιλογή, καθώς υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια.

Στην 19η θέση εμφανίζεται η Έλενα Παπαρίζου με το “My number one” σε σύνθεση του Χρήστου Δάντη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού και του Χρήστου. Η ευρηματική χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού, τα πετυχημένα πλάνα και η φωνή της Έλενας, έκαναν το θαύμα τους. Η Ελλάδα εκείνο το βράδυ στο Κίεβο της Ουκρανίας, ανακηρύχτηκε πρώτη με 230 βαθμούς!’Ηταν γεγονός.Νικήσαμε!Ζήσαμε το όνειρο.

Το INFE GREECE ήταν εκεί.΄Εζησε τη νίκη απο κοντά.Μαζί με την Ελληνική αποστολή φέραν την κούπα στην πατρίδα μας.Είχε έρθει η ώρα μας.

Η μοναδική μέχρι στιγμής νίκη της Ελλάδας, που οδήγησε και στην δημιουργία μιας τεράστιας καριέρας για την Έλενα αλλά και στην αύξηση του ενδιαφέροντος του ελληνικού κοινού για τον διαγωνισμό της Eurovision εν αντιθέσι με τους γνήσιους φάνς που παρακολουθούν το διαγωνισμό εν τη γεννέσι του.

Σε ευχαριστούμε Έλενα μας.Κορίτσι της νίκης μας!

Ευχόμαστε να ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές.Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Μάκης Χαραλαμπόπουλος

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μελών INFE GREECE The Greek eurovision fanclub

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου