Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αυτή είναι η εμφάνιση της Ελληνικής αποστολής!!!το μήνυμα της Ελευθερίας !! Διαβαστε το


Κάπου βρήκα και δημοσιευω την πιθανή εμφάνιση της Ελλάδας!! Σε λίγο θα έχουμε όλες τι λεπτομέρεις απο την σημερινή επίσημη πρόβα!!
Είμαστε στην τελική ευθεία για τον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης όπου η Ελευθερία Ελευθερίου και όλη η ομάδα του “Aphrodisiac” θα δώσουν την μεγάλη μάχη για την πρόκριση -που όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ,θα έχει άνετα-για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.Το Ελληνικό σωματείο INFE GREECE είναι στο πλάι τους,με πολυμελή αποστολή στο Μπακού και έτοιμο να κουνήσει και φέτος -όπως εδώ και 25 χρόνια-τις Ελληνικές γαλανόλευκες σημαίες.

Με το παρακάτω οπτικοποιημένο μύνημα της η εκπρόσωπος μας καλεί όλους τους Έλληνες της ομογένειας να στηρίξουν το “δικό μας τραγούδι″ καθώς και όλη την Ελληνική ομάδα,με φόντο την Ακρόπολη και μ ένα χαμόγελο που δύσκολα σε κάνει να αντισταθείς.

Το δικό μας τραγούδι χρειάζεται και φέτος την θετική ενέργεια αλλά και την στήριξη απο όλους τους εντός και εκτός Έλληνες.
Έλληνες ενωθείτε.
Ακόμη και εάν την Τρίτη το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος παρακολουθήσουμε τη μετάδοση από την ERT World ή το webtv της ΕΡΤ, θα πρέπει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας να συντονιστούμε -όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν -μιας που το 50% του τελικού αποτελέσματος προκύπτει απο τις τηλεφωνικές κλήσεις ή τα sms του τηλεοπτικού κοινού) με το εθνικό δικτυο (ραδιόφωνο-τηλεόραση) της χώρας που βρισκόματε , ώστε να πληροφορηθούμε τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους μπορούμε να ψηφίσουμε την Ελλάδα και το APHRODISIAC.
Δεν ξεχνάμε η Ελλάδα διαγωνίζεται στην θέση Νο 3,ψηφίζουμε “έξυπνα” φράση γνωστή απο το παρελθόν.και..Καλή επιτυχία Ελλάδα μας.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=edA23GfsRkU

Μάκης Χαραλαμπόπουλος
Υπεύθυνος μελών και δημοσίων σχέσεων I.N.F.E GREECE
   http://www.eurovisionfanclub.gr/wordpress/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου