Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012


Βραβεία Γκίνες 2012!!!

Τα ετήσια βραβεία Γκίνες συγκεντρώνουν κάθε χρόνο την προσπάθεια εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν να πετύχουν κάτι που φαντάζει εξωφερνικό στους περισσότερους για να συμπεριληφθούν στις σχετικές λίστες.Τα πιό περίεργα ή και ανόητα ρεκόρ του 2012 είναι τα εξής:

Αυτά τα 13 σκυλάκια που πηδάνε πάνω από το σχοινάκι ανήκουν στη Γιαπωνέζα ιδιοκτήτρια τσίρκου Ουσίντα Γκεϊνούσα.

Το αυτοκινούμενο αυτό παρεκκλήσι κέρδισε το ρεκόρ του πιό γρήγορου σε ταχύτητα γάμου καθώς γίνεται όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων την ώρα.
Η Κρις «Δούκισσα» Γουόλτον ξόδεξε 18 χρόνια για να φτάσει τα νύχια της στο μήκος των περίπου 6 μέτρων.Ο Σάρουαν Σίνγκ χρειάζεται περίπου 30 λεπτά κάθε ημέρα για να περιποιηθεί το μήκος 2, 25 μέτρων μούσι του, στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά, όπου διαμένει.Η μακρύτερη γάτα του κόσμου είναι ο Στίβι και έχει μήκος 1 μέτρο και 23 εκατοστά. Είναι 5 ετών και ανήκει στη Πόμπιν Χέντρικσον από τη Νεβάδα των ΗΠΑ.
Η Αϊβιν Ντάγκλας από τη Νέα Ορλεάνη χρειάζεται τουλάχιστον 5 μπουκάλια κοντίσιονερ κάθε φορά που λούζει τα 1,3 μέτρων μαλλιά της, δύο ή τρεις φορές το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου