Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Έτοιμος για τον Βορίδη δηλώνει ο Εμπόλα

Στην Αφρική έχει σαρώσει. 
Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν διαπιστωθεί κρούσματά του σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Τις τελευταίες ημέρες γίνονται γνωστά θύματά του στις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Τουρκία. Οι νεκροί που έχει αφήσει πίσω του πλησιάζουν τους 4.000.
 Είναι ξεκάθαρο πως ο Εμπόλα δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα επειδή δεν ήταν έτοιμος για να έρθει αντιμέτωπος με τον Βορίδη. Τον φοβόταν.

 

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε την Πέμπτη πως «Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τυχόν κρούσμα του ιού Έμπολα».
Αυτό που κατάφερε ο υπουργός τελικά ήταν να εκνευρίσει τον θανατηφόρο ιό που κατέστρωσε ένα παμπόνηρο σχέδιο για να εισβάλλει στη χώρα μας.

Την ίδια μέρα χτύπησε ταυτόχρονα στα Σκόπια και στα Κατεχόμενα. Ήθελε έτσι να μπερδέψει τις ελληνικές αρχές, που παρόλο που είναι πανέτοιμες δεν θα ξέρουν από που να τον περιμένουν.
Παρόλα αυτά, οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας έχουν καταστρώσει ένα δαιδαλώδες σχέδιο για να αντιμετωπίσουν τον περιβόητο ιό.

Κατά τον υπουργό πάντα, έχουν προσδιορίσει ένα ολόκληρο νοσοκομείο σε ολόκληρη τη χώρα για να τον αντιμετωπίσει. 

Αυτό το νοσοκομείο, αναφοράς όπως το χαρακτήρισε, βρίσκεται σε ένα προσδιορισμένο κτίριο, με προσδιορισμένο προσωπικό που θα φορά κατάλληλα για τον ιό ρούχα, ώστε να πιστοποιήσει ότι το κρούσμα είναι του ιού.

Εμένα αυτό πάντως πιο πολύ με επιτροπή υποδοχής του ιού μου μοιάζει, παρά με επιχειρησιακό πλάνο αντιμετώπισης.
Τον περσινό χειμώνα, οι νεκροί από την απλή γρίπη στην Ελλάδα ξεπέρασαν τους 30. Από την απλή γρίπη.

Σήμερα όμως, έναν χρόνο μετά, η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Εμπόλα που θερίζει ανεξέλεγκτος ζωές εδώ και μήνες.

Αυτό που δεν ξέρει ο ιός είναι πως ερχόμενος στην Ελλάδα θα πέσει στην παγίδα που ο Βορίδης του έχει στήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ ιδιωτικής υγείας, η επιστημονική ομάδα του υπουργού έχει καταλήξει σε μία επαναστατική θεραπεία.

Αρχικά στον ασθενή θα γίνεται εκτενές ξεμάτιασμα. Μετά χορήγηση αγιασμού, παροχή ασπιρίνης και τέλος μπουκώματα με αλατόνερο.
Η μέθοδος μάλιστα αυτή έχει ήδη κατοχυρωθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, σημειώνοντας ακόμα ένα success story για την κυβέρνηση Σαμαρά.

Εάν δεν πιάσει η παραπάνω μέθοδος, είναι έτοιμο ένα ειδικό antivirus που θα φορτώνεται στον ασθενή, θα καθαρίζεται ο ιός με format και θα γίνεται επανεγκατάσταση λογισμικού.

Κοιμηθείτε ήσυχοι.

Μας φυλάνε ΚΑΙ από τον Εμπόλα.

ΥΓ. Αύριο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη που κάνει την πάπια θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου κατά την οποία θα ενημερώσει το ελληνικό κοινό πως η κυβέρνηση Σαμαρά είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ΚΑΙ επίθεση τζιχαντιστών.


Με ευχέλαιο.


 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου