Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Καβγάς με την Ελένη

Η είδηση του καβγά της Ελένης Μενεγάκη με το υπηρετικό της προσωπικό έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας, ενώ ο Guardian ετοιμάζεται να κάνει εκτενές αφιέρωμα, ανάλογου μεγέθους με αυτό στον Λουκάνικο, που επειδή έχουμε να κάνουμε μια διαδήλωση της προκοπής κάτι μήνες μας     πήρε άλλους τόσους για να καταλάβουμε πως πέθανε από τον περασμένο Μάιο. 






Εγώ πάντως έμαθα, αποκλειστικά, γιατί τσακώθηκε η Ελένη με τον μπάτλερ της.

 


Σύμφωνα με αποκλεισμένες πληροφορίες ο καβγάς ξεκίνησε όταν η Ελένη, που παρακολουθούσε το κανάλι της βουλής και τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης με μεγάλη αγωνία, άκουσε τον μπάτλερ της να μουρμουρίζει «η κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης για το καλό της χώρας».


Ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιτέθηκε αμέσως στον μπάτλερ λέγοντάς του πως «δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτή η γενοκτόνα πολιτική, που καταστρέφει κάθε δομή του κράτους και ακυρώνει το κοινωνικό συμβόλαιο».

Ο μπάτλερ μόλις που πρόλαβε να ψελίσσει
 «ναι, αλλά εμείς σώζουμε τη χώρα». 
Τότε η Ελένη βγήκε εκτός εαυτού!
«Ποια χώρα σώζετε ρε; Τους εφοπλιστές και τους κεφαλαιοκράτες; Θυσιάζετε τον λαό για να σώσετε τις τράπεζες και έχεις το θράσος να μιλάς;» ούρλιαξε και όρμηξε στον μπάτλερ.

Οι φωνές ακούστηκαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να σώζει τον μπάτλερ από τα χέρια της Ελένης κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με αστυνομικό που βρέθηκε στο σημείο, η Ελένη μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς άρχισε να τους επιτίθεται και να τους λέει «Τι θα μου κάνετε ρε; Θα με ψεκάσετε όπως μας κάνατε στο Σύνταγμα; Τελειώνουν οι μέρες σας, έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ».


Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα γίνουν μηνύσεις εκατέρωθεν. Πάντως, άλλος αστυνομικός που ήταν παρών δήλωσε πως η Ελένη είναι σίγουρα έγκυος, αφού το γεγονός πως την ώρα του συμβάντος μαγείρευε παπουτσάκια δεν αφήνει καμία αμφιβολία.


Φεύγοντας από το σημείο ωστόσο, ο μπάτλερ γύρισε προς το μέρος της Ελένης και με ειρωνικό ύφος της αποκρίθηκε «θα τη λάβετε την απάντησή σας στη βουλή! 

Ο πρωθυπουργός μας αύριο θα βάλει τον Τσίπρα σας στη θέση του. Ξεχάστε τις εκλογές Ελενάκι, τα λέμε το 2016!» με την βασίλισσα της πρωινο-μεσημεριανο-απογευματινής ζώνης να μην καταφέρνει να συγκρατήσει την ψυχραιμία της και τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να την ηρεμήσουν μετά από περίπου μισή ώρα.



 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου