Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε σοκ Έξαλλο το παλάτι με τον Χάρι!

Αφού παρα-γλέντησε στις ΗΠΑ, έφτασε η ώρα της επιστροφής για τον Βρετανό πρίγκιπα Χάρι. Μόνο που αυτή η επιστροφή ήταν μία από τις πιο δύσκολες της ζωής του καθώς το κλίμα στο παλάτι είναι εκρηκτικό μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών όπως τον γέννησε η μαμά του, μακαρίτισσα Λαίδη Νταϊάνα!

Ο πρίγκιπας Χάρι λοιπόν πλέον βρίσκεται σπίτι του και προφανώς ζει στιγμές απείρου κάλλους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η βασιλική οικογένεια είναι έξαλλη με τα άγρια, γυμνά γλέντια του νεαρού στο Λας Βέγκας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ βρετανικών μέσων ενημέρωσης η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να οδηγηθεί στη Σκοτία, όπου παραθερίζουν η γιαγιά του και ο πατέρας του προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ενώ πολύ αρνητικό είναι το κλίμα και για τους σωματοφύλακες που τον συνόδευσαν στις ΗΠΑ.

Χθες σάλος προκλήθηκε και με την απόπειρα του παλατιού να απαγορεύσει στα βρετανικά ΜΜΕ να αναπαράγουν τις φωτογραφίες, προσπάθεια που έπεσε στο κενό καθώς η ταχύτητα του Διαδικτύου τις είχε κάνει από την πρώτη στιγμή παγκόσμιο θέμα συζήτησης.


www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου